Zpracované ryby


„Když čerstvá, tak od nás“


Společnost FISH Farm Bohemia s.r.o. zajišťuje dodávky čerstvých kuchaných ryb dle požadavku našich zákazníků. Čerstvost našich ryb je zaručena rychlostí zpracování na naši moderní zpracovně, kdy ryba je slovena v požadovaném množství, zpracována a vyexpedována v řádu 2- 3 hodin před dodávkou k našim zákazníkům. Vykuchaná a očištěná ryba je zaledována šupinkovým ledem a uložena do přepravních boxů. Následně je ihned expedována chladícími vozy na místo určení.Čerstvější je už pouze živá ryba :-).


Jeseter-sibiřský---steak-VAK 
Jeseter sibiřský (Acipennser baerii)
Dodávané kalibrace:
- filety s kůží vakuově balené 0,5 – 0,9 kg
- steaky z filet s kůží 0,19 – 0,22 Kg

Garantujeme:

- dodávané ryby pocházejí pouze z našeho českého chovu
- čerstvost dodávaných ryb

Charakteristika:

Jeseter sibiřský není původní česká ryba, původ má
v sibiřských veletocích. V České republice se rozšiřuje díky umělých odchovům především
v soukromých revírech. Jeho obliba však stále roste nejen v tuzemsku, ale i v dalších evropských zemích.

Příprava:
Jeho maso je chutné, avšak vzhledem
k tomu, že se do českých vod a kuchyní rozšířil
ve velkém až v posledních letech, je zatím jen málo receptů připravených speciálně pro jeseteří maso. Experimentování se meze nekladou, odborníci však doporučují méně koření, aby nezanikla charakteristická chuť masa jesetera.
 Sumec-velký----filet-VAKSumec-velký----steak-VAK
Sumec velký (Silurus glanis)
Dodávané kalibrace:
- filety s kůží vakuově balené 0,4 – 0,7 kg
- steaky z filet s kůží 0,19 – 0,22 Kg

Garantujeme:

- dodávané ryby pocházejí pouze z našeho českého chovu
- čerstvost dodávaných ryb

Charakteristika:
Sumec velký je největší původní ryba žijící v České republice a jedna z největších sladkovodních ryb
v celé Evropě. Sumčí maso bývá někdy označováno za méně kvalitní údajně kvůli velkému množství tuku a zápachu po rybině. Tato situace může teoreticky nastat u trofejních sumců žijících
ve volné přírodě. U sumců chovaných v naší rybí farmě je opak pravdou. Maso sumce je velmi jemné a chutné Výhodou sumce je minimum kostí. A ty které v těle jsou, lze přehlédnout jen stěží.

Příprava:
Sumčí maso je vhodné k uzení, pečení, grilování i smažení.
 Sumeček-africký---filet-VAKSumeček-africký---kuchaný-VAK
Sumeček africký (Clarias gariepinus)
Dodávané kalibrace:
- kuchané ryby vakuově balené 0,4 – 0,7 Kg
- filety s kůží vakuově balené 0,4 – 0,7 kg
- steaky z filet s kůží 0,19 – 0,22 Kg

Garantujeme:

- dodávané ryby pocházejí pouze z našeho českého chovu
- čerstvost dodávaných ryb

Charakteristika:
Sumeček africký – Keříčkovec jihoafrický,
v tuzemsku známý jako sumeček africký nebo jako Clarias je stále oblíbenější rybou v českých kuchyních. Jeho maso je totiž velmi chutné a šťavnaté, navíc je velmi bohaté na bílkoviny. Rozhodně doporučujeme vyzkoušet. Maso sumce je velmi vyhledávané pro minimum kostí.
 Tilápie-nilská----filet-VAKTilápie-nilská---kuchaná-VAK
Tilápie nilská (Oreochromis nilotcus)
Dodávané kalibrace:
- kuchané ryby vakuově balené 0,7 – 1 Kg
- filety s kůží vakuově balené 0,1 – 0,25 kg

Garantujeme:

- dodávané ryby pocházejí pouze z našeho českého chovu
- čerstvost dodávaných ryb

Charakteristika:
Tilápie nilská, neboli okounovec, je sladkovodní ryba pocházející z afrického kontinentu. Ryba má poměrně nízké nároky na prostředí. Je velmi oblíbená u konzumentů. Tato teplomilná ryba se chová ve speciálně vytápěných nádržích.

Příprava:
Maso je velice jemné, díky tomu se hodí například k přípravě exotických pokrmů. Samozřejmostí je i další univerzální využití při úpravě pečením, smažením v těstíčku či zapékání.
 Úhoř-říční---kuchaný-VAK Úhoř říční (Anguilla anguilla)
Dodávané kalibrace:
- kuchané ryby vakuově balené 0,4 – 1 Kg

Garantujeme:

- dodávané ryby pocházejí pouze z našeho českého chovu
- čerstvost dodávaných ryb

Charakteristika:
Úhoř říční patří mezi velmi oblíbené druhy ryb a to jak mezi sportovními rybáři, tak strávníky. Je charakteristický svým hadovitým tvarem těla, které jej odlišuje od naprosté většiny tuzemských ryb.
Úhoří maso bývá velmi ceněné a v minulosti bylo po lososovi druhé nejdražší. Je velmi chutné,
ve srovnání s většinou ostatních ryb je spíše tučnější.

Příprava:
Úhoře lze připravit na řadu způsobů: úhoř pečený, úhoř na česneku, smažený úhoř, velmi často se také udí.

 


Doprava:

Rozvoz chlazených kuchaných ryb, uložených ve speciálních přepravních boxech, zajišťujeme vlastní dopravou - FORD Tranzit, který je certifikován a schválen pro tuto přepravu.

box_1box_2dodavka