TORTILA PLNĚNÁ SMĚSÍ SUMEČKA, FAZOLÍ, HLÁVKOVÉHO SALÁTU

tortila_pln_smes_sum Ingredience (kalkulována na 10 porcí):
600g filet ze sumečka afrického
50g rajský protlak
600g tortilla (10 kusů)
5g zázvor
100ml olivový olej
1ks citron
200g cibule
5g koriandr
400g salát hlávkový
20g sůl
300g fazole červené
2g pepř černý
30g česnek

Postup přípravy:
Filety ze sumečka si ochutíme solí a pepřem, nakrájíme na malé kousky, zakápneme citronem a necháme odpočinout. Fazole necháme nabotnat ve vodě. Ve stejné vodě
je následně uvaříme. Cibuli si nakrájíme na malé kousky a následně ji mírně zpěníme
na oleji. Přidáme rajský protlak, necháme prohřát. Do tohoto základu si přidáme scezené uvařené fazole a vše necháme povařit. Na pánvi si na olivovém oleji opečeme kousky sumečka, přidáme nastrouhaný zázvor a drcený česnek. Opečené kousky sumečka přidáme do směsi s fazolemi a necháme mírně prohřát. Směs dochutíme solí, pepřem a čerstvým koriandrem. Tortillu si prohřejeme na pánvi tak, aby neztratila svoji vláčnost. Do takto připravené tortilly vždy vložíme list salátu, tomatovou směs s rybou
a vše zatočíme do kornoutu. Porci na talíři dozdobíme zbylým hlávkovým salátem.