Tilápie s pečenou bramborou a plněnou grilovanou zeleninou

Ingredience (kalkulována na 4 porce):
4 kusy Tilápie
10g másla
4 kusy velké brambory
2x lžíce olivového oleje
4 snítky tymiánu
sůl
šťáva ze 2 limetek
pepř
2x lžíce medu
400g zelenina ( cuketa, lilek, paprika, cherry rajčata, mrkev)

Postup přípravy:
Brambory upečeme v troubě do měkka na hrubé mořské soli. Zeleninu nakrájíme
na zhruba stejně velké kousky a orestujeme na oleji. Přidáme sůl, pepř, limetovou šťávu a med. Na pánvi rozehřejeme olej a opečeme tilápie po obouch stranách, kůži nařízneme. Přidáme máslo a tymián. Brambory nařízneme a naplníme zeleninou. Servirujeme s doměkka pečenou rybou.