Grilovaný filet z jesetera v bylinkové marinádě s pečenou bramborou plněnou grilovanou zeleninou

Ingredience (kalkulována na 4 porce):
800g jeseter filet s kůží
100g směs bylinek (rozmarýn, tymián, bazalka, šalvěj)
2x lžíce olivového oleje
0,5dcl. Bílého vína
šťáva ze 2 limetek
1dcl mléka
4x velké brambory
sůl, pepř
400g zeleniny ( cuketa, lilek, paprika, cherry rajčata, mrkev)

Postup přípravy:
Filety s kůží z jesetera sibiřského nakrájíme na 200g steaky a nasolíme. Bylinky nasekáme najemno a smícháme s olivovým olejem. Potřeme tím staeky a necháme 20 minut v ledničce. Rozpálíme pánev, steaky z filet opečeme z obou stran a přidáme kousek másla a odstavíme. Brambory upečeme na mořské soli do měkka, nařízneme a naplníme ogrilovanou zeleninou. Mléko svaříme s vínem a tyčovým mixérem napěníme.