Filety ze sumečka pečené na másle, bramborovým salátem s jogurtem

13 Ingredience (kalkulována na 4 porce):
800g filet ze sumečka afrického
40g hrášku
100g másla
40g celeru
50g olivového oleje
40g sterilizovaných okurek
600g brambor
120g jogurtu 3% tuku
40g cibule
sůl
40g mrkve
pepř

Postup přípravy:
Filety ze sumečka afrického nakrájíme na 200g steaky a grilujeme na olivovém oleji do zlatova. Poté přidáme máslo a necháme v troubě dojít so měkka. Brambory uvaříme ve slupce. Zeleninu nakrájíme na kostičky a uvaříme do měkka. Brambory oloupeme a nakrájíme. Nakrájené brambory smícháme se zeleninou, okurkou
a hráškem. Nakonec přidáme jogurt a dochutíme solí a pepřem. Poté ihned servírujeme.