Filety ze pstruha grilované na bylinkách s restovanou zeleninou a šťouchaným bramborem

Ingredience (kalkulována na 4 porce):
4 kusy filet ze pstruha
400g brambor
1 lžíce olivového oleje
2 kusy jarní cibulky
2x snítky rozmarýnu
50g másla
2x snítky tymiánu
sůl
2x snítky oregána
pepř
400g zeleniny ( cuketa, lilek, paprika, cherry rajčata, mrkev)

Postup přípravy:
Filety ze pstruha duhového zbavíme všech kostí, osolíme a opečeme kůží dolů
na olivovém oleji. Přidáme bylinky a máslo. Otočíme a odstavíme. Občas přelijeme máslem z pánve. Uvařené brambory rozmačkáme a přidáme najemno nakrájenou cibulku. Zeleninu nakrájíme na stejně velké kousky a orestujeme na pánvi. Dosolíme a dopepříme. Poté ihned podáváme.